Rouz: Jedva čekam da završim karijeru

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouz: Jedva čekam da završim karijeru

Fudbaler Totenhema Deni Rouz rekao je danas da mu je dosta neprijatnosti koje doživljava na stadionima i istakao da jedva čeka da završi karijeru.

Rouz je, sa još nekoliko reprezentativaca Engleske, bio na meti crnogorskih navijača na nedavnoj utakmici u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak, ali Rouz ne očekuje da će Crna Gora biti drastično kažnjena. "Kada država bude kažnjena sa onoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu - šta očekivati", rekao je Rouz za britanske medije.

Rouz, koji je na rasnoj osnovi vredjan i 2012. godine u Kruševcu u meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske, rekao je da je politike previše u fudbalu.

"Programirao sam se tako da mislim da ću igrati još pet ili šest godina... Previše je politike u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Jedva čekam kraj", rekao je 28-godišnji Rouz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.