Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2019.

18:23

Rouz: Jedva čekam da završim karijeru

Fudbaler Totenhema Deni Rouz rekao je danas da mu je dosta neprijatnosti koje doživljava na stadionima i istakao da jedva čeka da završi karijeru.

Izvor: SN

Autor: SN

Rouz: Jedva čekam da završim karijeru
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Rouz je, sa još nekoliko reprezentativaca Engleske, bio na meti crnogorskih navijača na nedavnoj utakmici u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak, ali Rouz ne očekuje da će Crna Gora biti drastično kažnjena. "Kada država bude kažnjena sa onoliko koliko ja potrošim za jednu noć u Londonu - šta očekivati", rekao je Rouz za britanske medije.

Rouz, koji je na rasnoj osnovi vredjan i 2012. godine u Kruševcu u meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske, rekao je da je politike previše u fudbalu.

"Programirao sam se tako da mislim da ću igrati još pet ili šest godina... Previše je politike u fudbalu i jedva čekam da mu vidim leđa. Jedva čekam kraj", rekao je 28-godišnji Rouz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve