Rosoneri na poluvreme od Lige šampiona, Konte bi mogao da radi četvrtkom!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" na poluvreme od Lige šampiona, Konte bi mogao da radi četvrtkom!

Nakon 45 minuta mečeva u okviru poslednjeg kola Serije A, situacija se totalno promenila.

Danas se igra poslednje kolo u Italiji, Juve je odavno šampion, Alegri se oprostio od kluba porazom u Đenovi, a od 20:30h na programu su preostali susreti.

Najzanimljivije je u borbi za Ligu šampiona, ali interesantno je i u borbi za opstanak.

Što se tiče plasmana u elitno takmičenje, četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima su u igri, mada Roma ima šanse samo u teoriji.

Atalanta je ovo kolo dočekala na trećem mestu, Inter na četvrtom, dok je Milan bio peti. Atalanta i Inter su imali po 66 bodova, Milan je u 38. kolo ušao sa bodom manje.

Nakon što su odigrana prva poluvremena u poslednjem kolu, situacija je potpuno drugačija.

Milan vodi u Ferari protiv Spala sa 2:1, golove za "Rosonere" su postigli Čalhanoglu i Kesi, dok je strelac za domaćina bio Vikari.

U duelu Atalante i Sasuola je nakon 45 minuta nerešeno, 1:1, poveli su gosti u 19. minutu preko Berardija, izjednačio je Duvan Zapata 16 minuta kasnije.

Inter je ugostio Empoli, a nakon 45 minuta nema golova.

Dakle, sada je Milan treći sa 68 bodova, Atalanta četvrta sa 67, koliko ima i petoplasirani Inter! Zakuvala je situaciju i Roma, koja vodi sa 1:0 protiv Parme i ima 66 bodova, mada još uvek značajno slabiju gol razliku od Atalante i "Neroazura".

Uzbudljivo će biti do kraja, što se tiče borbe za opstanak, Đenova je i dalje prva ispod crte, "Grifoni" gostuju Fiorentini, pobedom bi mogli da ih preskoče na tabeli, ali "Violi" u prilog idu rezultati Empolija i Udinezea.

Rezultati poslednjih mečeva 38. kola nakon prvog poluvremena i stanje na tabeli:

Roma - Parma 1:0

Atalanta - Sasuolo 1:1

Kaljari - Udineze 1:0

Fiorentina - Đenova 0:0

Inter - Empoli 0:0

Spal - Milan 1:2



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Nezapamćena drama na ''Meaci'', Bergamo slavi, ''Rosoneri'' u suzama! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019

Sezona je gotova, ovo je rasplet...Okončana je sezone 2018/19 u Italiji, Juve je odavno šampiona, a velika borba se do poslednjeg trenutka vodila za mesta koja vode u Ligu šampiona...Pred poslednje kolo, Atalanta je bila treća sa 66 bodova, Inter je sa istim bodovnim saldom bio na četvrtom mestu,...

Nastavak na Sportske.net...

Samo u Italiji, osam od deset prvoplasiranih menjaju trenera! Da li je ovo scenario?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 08:27

Nigde treneri tako lako ne menjaju sredinu kao u Seriji A, videćemo stara lica, ali na novim klupama...Završena je sezona u Italiji, na kraju, u trci za Ligu šampiona kratkih ruku je ostao Milan, a Juventusu i Napoliju u eliti su se pridružili Atalanta i Inter...Danas već počinju da se svode računi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.