Ronaldova agonija i nova pobeda Juventusa uz briljantnog Mandžukića!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova agonija i nova pobeda Juventusa uz briljantnog Mandžukića!

Veoma zanimljiva utakmica na "Tardiniju", kao pobednik je izašao Juventus.

Ekipa Juventusa je uspela da zabeleži novu pobedu, ovoga puta na stadionu "Enio Tardini" gde je pala Parma koja je danas bila prilično ravnopravan rival ekipi Masimilijana Alegrija.

Juve je slavio rezultatom 1:2 (1:1), a vrlo lako je moglo da se desi da rezultat bude i u korist Parme.

Već nakon dva minuta Juventus je stigao do gola, Kvadrado je uputio odličan centaršut, u kaznenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prostoru je bio Mario Mandžukić koji se izborio za loptu i nakon što je to učinio nije mu bilo teško da savlada protivničkog golmana za 0:1.

Parma je krenula aktivnije ka golu Juventusa, Štulac je naročito bio dobar i opasan, posebno u 14. minutu kada je pogodio prečku.

Igrao se 33. minut kada je Parma stigla do izjednačenja, lopta je bila ubačena sa leve strane, Žervinjo je bio u petercu gde je bez problema ubacio loptu u gol za 1:1.

Parma bolji rival do kraja poluvremena, a najbolju šansu je propustio Luka Rigoni kada je njegov udarac zaustavio Ščešnji.

U nastavku nešto bolji početak Juventusa, igrali su mirnije i sigurnije, a gol je usledio već u 58. minutu meča kada je Blez Matuidi iskoristio sjajnu asistenciju Mandžukića za konačnih 1:2.

Mandžukić je petom dodao loptu do Matuidija koji nije imao tako lak posao da savlada golmana Sepea.

Daglas Košta je imao priliku da poveća rezultat na 1:3 kada je pogodio stativu nakon odličnog šuta, a pretila je i Parma uglavnom preko Inglezea po desnoj strani, ali nije vredelo, ostalo je 1:2.

Inače, Kristijano Ronaldo je danas u potpunosti zaustavljen, nije imao previše prilika za gol, pa možemo reći da je već za njega i njegove standarde ovo agonija jer nije postigao gol na zvaničnim mečevima za Juventus, a ovo je bio treći meč u Seriji A.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda Juventusa u Parmi, Ronaldo bez gola

Izvor: RTS, 01.Sep.2018

Fudbaleri Juventusa zabeležili su novu pobedu u Seriji A, pošto su kao gosti savladali Parmu 2:1. Kristijano Ronaldo odigrao još 90 minuta bez pogotka za "Staru damu". . Juventus je trijumfovao u Parmi, a ovoga puta glavna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.