Mitrović rastura i ne planira da stane! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović rastura i ne planira da stane! (video)

Aleksandar Mitrović nastavlja svoju sjajnu seriju u Premijer ligi, stigao je do 4. gola ove sezone.

U četiri utakmice Premijer lige ove sezone Aleksandar Mitrović je postigao isto toliko golova i trenutno se nalazi na prvom mestu liste strelaca ovog takmičenja zajedno sa Sadiom Maneom.

Ovoga puta je protiv Brajtona doneo Fulamu prednost od 0:2, igrao se 62. minut kada je uspeo da isprovocira odbrambenog igrača Brajtona da izgubi loptu, zatim je išao sam prema golu i nakon odbijene lopte je uspeo da je ubaci u mrežu.

Pogledajte gol OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrogol " Srbin nastavlja da trese mreže u Premijer ligi! VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2018

Aleksandar Mitrović, reprezentativac Srbije, postigao je novi gol u dresu Fulama, ovoga puta na gostovanju protiv Brajtona...Ekipa Slaviše Jokanovića vodila je sa 1:0 kada je Mitrović u 62. minutu postigao četvrti gol na isto toliko mečeva u Premijer ligi ove sezone...Srpski napadač odlično se...

Nastavak na B92...

U Engleskoj niko kao Mitar!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018

Aleksandar Mitrović rastura kada se radi o ofanzivi...Prvo junak, a potom i tragičar protiv Brajtona, Aleksandar Mitrović, danas je postigao svoj 16. gol otkako je prešao u Fulam u februaru mesecu...Da li znate da apsolutno niko u engleskom fudbalu nije postigao toliko golova od tog datuma?..Čak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.