Ronaldo spasio Portugalce, Islanđani za istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo spasio Portugalce, Islanđani za istoriju

Samo je Austrija izvisila u Grupi F. U super uzbudljivom poslednjem kolu, Portugal i Mađarska su podelili bodove - 3:3 (1:1), dok je Island golom u poslednjim trenucima susreta pobedio Austrijance - 2:1 (1:0).

USKORO OPŠIRNIJE...

62. minut - GOOOL, Opet Ronaldo, treće izjednačnje Portugala - 3:3. Sjajan skok.

60. minut - GOOOOL, Šop je izjednačio protiv Islanda, nada za Austriju - 1:1.

55. minut - Golovi kao na traci, Džudžak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << opet dovodi Mađare u vođstvo. Drugi gol na meču veziste Burse.

50. minut - GOOOL, Majstorija Ronalda. Gol petom. Golčina!

47. minut - GOOOL, Džudžak iz slobodnog udarca matirao Patrisija iz slobodnog udarca. Lopta je udarila nekog u živom zidu i prevarila iskusnog golmna. Portugalvi opet u problemu.

42. minut - GOOOL, Nani je matirao Kiraljija, Portugal je izjednačio. Ovo je drugi gola napadača Fenerbahčea na ovom šampionatu.

37. minut - Dragović je promašio jedanaesterac za Austriju.

19. minut - GOOOL, Island je poveo protiv Austrije, strtelac je Bodvarson.

19. minut - GOOOOl, Mađarska je povela protiv Portugala golom Gere.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ronaldo spasio Portugalce, Islanđani za istoriju (SVI GOLOVI)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016

Samo je Austrija izvisila u Grupi F. U super uzbudljivom poslednjem kolu, Portugal i Mađarska su podelili bodove - 3:3 (1:1), dok je Island golom u poslednjim trenucima susreta pobedio Austrijance - 2:1 (1:0)...Ludnica u Lionu. Mađari su tri puta vodili, ali su Portugalci tri puta uspevali da izjednače i sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.