Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE OVOME NADAO? Portugal se vratio posle šoka na startu, Austrija gubi uz promašen penal (VIDEO)

Utakmice grupe F počele su iznenađujućim vođstvima Mađarske protiv Portugala i Islanda protiv Austrije.

Portugalu je potrebna pobeda protiv Mađarske, stoga su od prvog minuta Kristijano Ronaldo i drugovi krenuli u napade ka Kiraljiju, ali je prvi udarac, i to ozbiljan zadala Mađarska.
I to Zoltan Gera, fantastičnim pogotkom u jednom od retkih prelaza Mađara na polovinu rivala. Sigurno jedan od tri najlepša pogotka dosadašnjeg toka prvenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / NJR11HD)
Gotovo u istim momentima i Island je golom Bodvarsona šokirao Austrijance, kojima je takođe potrebna pobeda.
Idealnu priliku za izjednačenje imali su već u 36. minutu kada je dosuđen jedanaesterac, ali je Aleksandar Dragović još jednom tragičar Austrijanaca, jer je umesto mreže pogodio stativu.
Portugal je uspeo da izjednači u 42. minutu kada je Nani pobegao Guzmiču i levom nogom u bliži ugao savladao Gabora Kiraljija.
Situacija se menja svakim novim golom, pa će neizvesnost potrajati do poslednjih minuta…
The post KO SE OVOME NADAO? Portugal se vratio posle šoka na startu, Austrija gubi uz promašen penal (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo spasio Portugalce, Islanđani za istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016

Samo je Austrija izvisila u Grupi F. U super uzbudljivom poslednjem kolu, Portugal i Mađarska su podelili bodove - 3:3 (1:1), dok je Island golom u poslednjim trenucima susreta pobedio Austrijance - 2:1 (1:0)...USKORO OPŠIRNIJE....62. minut - GOOOL, Opet Ronaldo, treće izjednačnje Portugala - 3:3....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.