Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 19:04

Ronaldo posle 23 promašaja konačno skinuo maler protiv Nemaca

Kapiten Portugalije konačno zatresao mrežu Pancer divizije

Malo je klubova i reprezentacija kojima Kristijano Ronado nije zatresao mrežu, a dugo je među takvima bila reprezentacija Nemačke. Sve do ovog 19. juna i drugog kola Evropskog prvenstva.

Tek u petom susretu sa Pancer divizijom, portugalski as uspeo je da se upiše u strelce. Posle tačno 375 minuta i 23 neprecizna šuta.

Pogodio je Ronaldo u 15. minutu za vođstvo Portugalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali ono nije potrajalo. Autogolovi Rubena Dijasa u 35. i Rafaela Gereira u 39. doneli su preokret u korist Nemačke. (tok utakmice možete pratiti OVDE)

Ovim pogotkom sjajni gogleter prišao je na dva gola zaostatka u odnosu na Alija Deija, nekadašnjeg reprezentativca Irana koji je 109 puta bio strelac za svoju selekciju. Ostalo je Ronaldu, ipak, da zatrese i mrežu Francuske. Dosad je imao priliku u šest mečeva, ali nije uspeo, što mu je najduži post protiv nekog rivala u nacionalnom dresu.

GOAL! Portugal 1-0 Germany (Ronaldo without penalty 15'). @Cristiano scored #Ger vs #Por #EURO2020 pic.twitter.com/I3tWRaVwyB

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ronaldo postavio još jedan rekord

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2021

Napadač reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo postigao je gol u duelu drugog kola EURO protiv Nemačke i postavio još jedan rekord.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.