Ronaldo na terenu krajem septembra

Izvor: B92, 31.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo na terenu krajem septembra

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo veruje da će se vratiti na teren do kraja septembra.

Portugalac se oporavlja od operacije zgloba. Ronaldo je operisan u julu posle Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj i prve prognoze su bile da će zaigrati tek krajem oktobra ili početkom novembra. Međutim, portugalski fudbaler, koji je prethodne sezone postigao 42 gola za ''crvene đavole'', ubrzano se oporavlja i doktori su rekli da za nekoliko dana može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počne sa laganim treninzima.

''Osećam se dobro. Osećam se zaista dobro i moj oporavak teče dobro. Presrećan sam zbog napretka i nadam se da ću zaigrati za Junajted krajem septembra – to je moj cilj i on je realan. Bilo je frustrirajuće za mene da propustim početak Premijer lige ali sam zadovoljan oporavkom i nadam se da ću biti spreman uskoro'', rekao je 23-godišnji igrač.

Prethodnih meseci bilo je dosta spekulacija u vezi sa Ronaldovim ostankom u Mančester Junajtedu i potencijalnom prelaskom u Real Madrid. Iako je više puta izjavio da bi želeo da ode u španski klub, portugalski reprezentativac je ipak ostao u Engleskoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo se vraća krajem septembra

Izvor: RTS, 31.Avg.2008

Najbolji fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo oporavlja se od operacije zgloba mnogo brže nego što se očekivalo i na teren će se vratiti krajem septembra. .Ronaldo je operisan u julu posle prvenstva Evrope i lekari su tada saopštili da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.