Nedelja, 31.08.2008.

15:25

Ronaldo na terenu krajem septembra

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo veruje da će se vratiti na teren do kraja septembra.

Izvor: Nina Kolundžija

Default images

Portugalac se oporavlja od operacije zgloba. Ronaldo je operisan u julu posle Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj i prve prognoze su bile da će zaigrati tek krajem oktobra ili početkom novembra. Međutim, portugalski fudbaler, koji je prethodne sezone postigao 42 gola za ''crvene đavole'', ubrzano se oporavlja i doktori su rekli da za nekoliko dana može da počne sa laganim treninzima.

''Osećam se dobro. Osećam se zaista dobro i moj oporavak teče dobro. Presrećan sam zbog napretka i nadam se da ću zaigrati za Junajted krajem septembra – to je moj cilj i on je realan. Bilo je frustrirajuće za mene da propustim početak Premijer lige ali sam zadovoljan oporavkom i nadam se da ću biti spreman uskoro'', rekao je 23-godišnji igrač.

Prethodnih meseci bilo je dosta spekulacija u vezi sa Ronaldovim ostankom u Mančester Junajtedu i potencijalnom prelaskom u Real Madrid. Iako je više puta izjavio da bi želeo da ode u španski klub, portugalski reprezentativac je ipak ostao u Engleskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

7 h

Podeli: