Ronaldo ljut zbog odlaska Ezila

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ljut zbog odlaska Ezila

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da je ljut zbog odlaska doskorašnjeg saigrača Mesuta Ezila u Arsenal.

Nemački reprezentativac je u finišu prelaznog roka napustio Madrid za sumu od 42,5 miliona funti.

"Odlazak Ezila je loša vest. On je bio igrač koji je najbolje razumeo moje kretanje ispred protivničkog gola i uvek je znao gde se nalazim. Prilično sam iznenadjen i ljut zbog ovakvog poteza kluba", rekao je Ronaldo, a preneo AS.

Ezil je prošle sezone odigrao 51 utakmicu i postigao 10 golova za Real.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo ljut zbog odlaska Ezila

Izvor: B92, 04.Sep.2013

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da je ljut zbog odlaska doskorašnjeg saigrača Mesuta Ezila u Arsenal...Nemački reprezentativac je u finišu prelaznog roka napustio Madrid za sumu od 42,5 miliona funti..."Odlazak Ezila je loša vest. On je bio igrač koji je najbolje razumeo moje...

Nastavak na B92...

Ozil nedostaje ljutom Ronaldu: Niko me nije razumeo kao on

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2013

Logika je prosta – ako hoćete da iz džepa izdvojite 100 miliona evra za jedno pojačanje morate nešto i da prodate. Ali, navijači Reala smatraju da je napravljen pogrešan izbor kada je odlučeno da se rupa u budžetu zakrpi prodajom Mesuta Ozila. I ne samo oni. Prva zvezda Kraljevskog kluba Kristijano...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.