Ronaldo ljut zbog odlaska Ozila

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Sep.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ljut zbog odlaska Ozila

Igrač madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je da je ljut zbog odlaska doskorašnjeg saigrača Mesuta Ozila u Arsenal.
(FOTO: AP)
Nemački reprezentativac je u finišu prelaznog roka napustio Madrid za sumu od 42,5 miliona funti.
Odlazak Ozila je loša vest. On je bio igrač koji je najbolje razumeo moje kretanje ispred protivničkog gola i uvek je znao gde se nalazim. Prilično sam iznenađen i ljut zbog ovakvog poteza kluba – rekao je Ronaldo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a preneo AS.
Sesk Fabregas rekao je danas da je Ozil bio najbolji igrač „kraljevskog kluba”, izuzev Kristijana Ronalda.
Veoma sam iznenađen odlaskom Ozila. Mislim da je posle Ronalda najbolji igrač Madriđana. Biće veliko pojačanje za Arsenal – rekao je Fabregas za špansku „Kadenu Ser”.
Ozil je prošle sezone odigrao 51 utakmicu i postigao 10 golova za Real.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

RONALDO BESAN NA ČELNIKE REALA: Ozil je uvek znao gde se nalazim!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2013

On je bio igrač koji je najbolje razumeo moje kretanje ispred protivničkog gola i uvek je znao gde se nalazim - rekao je Ronaldo..MADRID - Najbolji fudbaler Real Madrida, Kristijano Ronaldo, ljut je na upravu kluba jer je prodala nemačkog reprezentativca Mesuta Ozila..."Odlazak Ozila je loša vest....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.