Ronaldo je najbolji igrač i strelac Primere, a njegova golčina je najlepša

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo je najbolji igrač i strelac Primere, a njegova "golčina" je najlepša

Kristijano Ronaldo je bio zvezda večeri u ponedeljak, u Madridu. Portugalski reprezentativac i najbolji fudbaler Real Madrida na gala svečanosti osvojio je tri nagrade. "CR7" je proglašen za najboljeg igrača i napadača (dao 31 gol) u sezoni 2013/14 u Primeri, a njegov gol u 36. kolu protiv Valensije proglašen je za najlepši.

Bilo je još nagrađenih. Najbolji golman u prethodnoj sezoni je Kejlor Navas koji je letos iz Levantea prešao u Real. Najbolji defanzivac je Serhio Ramos, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a najbolji odbrambeni vezni Luka Modrić. Da sve ne bude u znaku Real Madrida, pobrinuo se Andres Inijesta iz Barselone koji je najbolji ofanzivni vezni. Za najboljeg trenera proglašen je Dijego Simeone, šef stručnog štaba prvaka Španije Atletiko Madrida.

Za kraj, OVDE pogledajte "golčinu" Ronalda koji je i jedan od kandidata za FIFA "Zlatnu loptu".

(Foto: Beta/AP Photo/Paul White)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.