CR7 najbolji igrač, Modrić vezista

Izvor: B92, 28.Okt.2014, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR7 najbolji igrač, Modrić vezista

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg igrača Primere u sezoni 2013/2014.

Nagrada je ustanovljena u sezoni 2008/2009, a do sada je svih šest priznanja dobio Leo Mesi. Ronaldo je prošle sezone na 30 ligraških utakmica postigao 31 gol.

Kejlor Navas, sada čuvar mreže Real Madrida, prošle sezone briljirao je u Levantu i proglašen je za najboljeg golmana. Serhio Ramos je najbolji odbrambeni igrač, Luka Modrić najbolji defanzivni vezni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a najbolji polušpic jeste Andres Inijesta.

"Moram da se zahvalima saigračima, Realu, porodici, ovo je lep momenat u mojoj karijeri“, rekao je Ronaldo, koji je imenovan i za najboljeg napadača u ligi. Za mene je najvažnije da dobijam timske nagrade, ali dopadaju mi se i pojedinačne. Radim vredno svaki dan na treningu kako bih uspeo da osvojim što više“, rekao je Ronaldo.

Gol Ronalda protiv Valensije u 36. kolu proglašen je za najlepši u sezoni.



Prema očekivanjima, za najboljeg trenera proglašen je Dijego Simeone, koji je sa Atletikom osvojio titulu.

“Želim da podelim nagradu sa svojim igračima, bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Hvala Kokeu, Gabiju, Mirandi, Kurtoi... Svima koji su uspeli“, rekao je Simeon.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: CR7 proglašen za najboljeg igrača lige

Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2014

Brzonogi driibler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg igrača španske Primere u sezoni 2013/2014.. . Nagrada je ustanovljena u sezoni 2008/2009, a do sada je svih šest priznanja dobio superstar Barselone – Leo Mesi. Ronaldo je prošle sezone na 30 ligraških utakmica postigao...

Nastavak na HotSport.rs...

Ronaldov novi het-trik i velika nepravda prema Atletiku! Mesija niko nije shvatio ozbiljno u Primeri (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2014

U Madridu dodeljene pojedinačne nagrade za učinak u španskom prvenstvu za sezonu 2013/2014..Kristijano Ronaldo je ove sezone već postigao tri het-trika, a sinoć još jedan! Iako se nije igrala utakmica, portugalski as bio je prva zvezda gala večeri u Madridu na kojoj su proglašeni najbolji pojedinci...

Nastavak na MozzartSport.com...

(VIDEO) SKINUO MESIJA SA TRONA PRIMERE: Ronaldo najbolji igrač, Modrić vezista, a Simeone trener

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014

Gol Ronalda protiv Valensije u 36. kolu proglašen je za najlepši u sezoni..Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo proglašen je za najboljeg fudbalera Primere u sezoni 2013/2014...Nagrada je ustanovljena u sezoni 2008/2009, a do sada je svih šest priznanja dobio Leo Mesi. Ronaldo je prošle sezone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.