Ronaldo: UEFA gol sezone  poseban trenutak

Izvor: B92, 28.Avg.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: UEFA gol sezone " poseban trenutak

Portugalac Kristijano Ronaldo zahvalio se svima što su njegov gol protiv Juventusa izabrali za najbolji u sezoni, a posebno navijačima kluba kom je gol dao.

Ronaldo je u četvrtfinalu Lige šampiona pokorio Juventus u Torinu neverovatnim makazicama i za to dobio 197.496 glasova navijača.

Drugi iza njega je bio Dimitri Paje koji je dao gol Lajpcigu u dresu Marseja (35.550 glasova).

Dva meseca kasnije prešao je u Juventus, ali mu je atmosfera posle datog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gola, kada su mu pristalice Juventusa aplaudirale, ostavile poseban utisak.

"Hvala svima koji su glasali za mene. Nikad neću zaboraviti taj trenutak, posebno reakciju navijača na stradionu. UEFA gol sezone, poseban trenutak", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.