UEFA: Ronaldove makazice protiv Juventusa najlepši gol

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA: Ronaldove makazice protiv Juventusa najlepši gol

Makazice najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, protiv sadašnjeg kluba Juventusa dok je nosio dres Real Madrida, proglašene je za najbolji gol prošle sezone u izboru UEFA.

Portugalčev efektan pogodak u četvrtfinalu Lige šampiona u Torinu dobio je najviše glasova navijača - čak 197.496, ubedljivo ispred gola Dimitrija Pajea za Marselj protiv Lajpciga u Ligi Evrope (35.558).

Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je kao najbolji nasledio trenutnog saigrača iz Juventusa Marija Mandžukića, koji je prošle godine dao akrobatski gol upravo Realu u finalu Lige šampiona.

Za najlepši gol računaju se samo oni sa utakmica pod okriljem UEFA takmičenja.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uefa: Ronaldove makazice protiv Juventusa najlepši gol

Izvor: RTS, 28.Avg.2018

. Makazice najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, protiv sadašnjeg kluba Juventusa dok je nosio dres Real Madrida, proglašene je za najbolji gol prošle sezone u izboru Uefa. Za najlepši gol računaju se samo oni sa utakmica pod okriljem Uefa takmičenja.

Nastavak na RTS...

Ronaldove "makazice" evrogol prošle sezone

Izvor: B92, 28.Avg.2018

"Makazice" Kristijana Ronalda, protiv sadašnjeg kluba Juventusa dok je nosio dres Real Madrida, proglašene je za najbolji gol prošle sezone u izboru UEFA...Portugalčev efektan pogodak u četvrtfinalu Lige šampiona u Torinu dobio je najviše glasova navijača – čak 197.496, ubedljivo ispred gola...

Nastavak na B92...

Gol Kristijana Ronalda najbolji u prethodnoj sezoni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2018

Gol Kristijana Ronalda koji je postigao u četvrtfinalu Lige šampiona proglašen je danas za najbolji pogodak u prethodnoj sezoni u izboru navijača na sajtu Evropske fudbalske unije (Uefa)...Od ukupno 346.915 glasova publike Ronaldo je dobio 200.000 i odneo ubedljivu pobedu za pogodak postignut "makazicama"...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ronaldo: UEFA gol sezone " poseban trenutak

Izvor: B92, 28.Avg.2018

Portugalac Kristijano Ronaldo zahvalio se svima što su njegov gol protiv Juventusa izabrali za najbolji u sezoni, a posebno navijačima kluba kom je gol dao...Ronaldo je u četvrtfinalu Lige šampiona pokorio Juventus u Torinu neverovatnim makazicama i za to dobio 197.496 glasova navijača...Drugi iza...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.