Sad je njegovo vreme, najsrećniji je zbog odlaska Ronalda i brojke to pokazuju!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je njegovo vreme, najsrećniji je zbog odlaska Ronalda i brojke to pokazuju!

Da li Real u svojim redovima ima i boljeg od Ronalda?

Kristijano Ronaldo je otišao u Juventus i Real Madrid se okrenuo sopstvenim snagama.

Vodeću ulogu u timu dobio je Geret Bejl, fudbaler koji je toliko osporavan u prisustvu Ronalda i koji je nekako od samog starta bio u senci trenutno najboljeg fudbalera na svetu.

Može li da preuzme njegovu ulogu?

Brojke kažu - itekako da može. Naime, Velšanin je na poslednjih devet utakmica u dresu Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madrida postigao devet golova, a šutirao je 23 puta. Ronaldu je u proseku bilo potrebno 4,7 šuteva u gol da bi ga postigao, a Bejlu je potrebno 2,5.

Sada kada je otišao Ronaldo, Bejl će dobiti više kolača u napadu, što će uticati na kraju i na njegovo zadovoljstvo o kom je govorio Lopetegi.

"On trenira sa tolikim zadovoljstvom, srećan je kao malo dete", rekao je Lopetegi za Bejla.

Ono što je jako bitno za Bejla jeste i činjenica da se potpuno oporavio od povreda, od decembra meseca nije imao nikakve probleme.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.