Ronaldinju stigla nova ponuda iz Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinju stigla nova ponuda iz Premijer lige!

Njukasl po svaku cenu želi da izbegne ispadanje u Čempionšip, dovođenje Ronaldinja bi u mnogome pomoglo.

Superstar iz Brazila, Ronaldinjo, trenutno je slobodan igrač nakon što je odlučio da napusti Fluminense na kraju prethodne sezone.

Pominjala se Premijer liga nekoliko puta, posebno Lester siti, ali na kraju od tog transfera nije bilo ništa. Sada se pominje drugi klub iz ovog takmičenja, a to je Njukasl za koji igra srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"San" prenosi da je Njukasl ponudio ugovor 35-godišnjem Ronaldinju, ali da je Brazilac tražio mnogo, tačnije 6 miliona funti za godinu dana.

Da li će se nastaviti pregovori još uvek nije poznato, ali Ronaldinjo ima želju da svoju karijeru završi u Premijer ligi.

Da li je Njukasl taj tim i hoće li neko popustiti u ovim pregovorima?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.