Štoper od 50 miliona namignuo Barsi?!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štoper od 50 miliona ''namignuo'' Barsi?!

Atletik Bilbao bi na leto mogao da ostane bez svog najboljeg defanzivca koji je velika želja Barselone.

Štoper koga želi više evropskih klubova Emerik Laporte priznao je da je Barselona najveći klub na svetu i dodatno podgrejao spekulacije da bi na leto mogao da se preseli na Kamp nou.

''U ovom trenutku, ja sam igrač Atletika i fokusiran sam na igre u mom timu. Ali, Barselona je najbolji klub na svetu i ima najjaču ekipu. Ipak, za sada nije bilo konkretnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovora, tako da ne želim da pričam na tu temu'', rekao je Laporte i dodao:



''Svakog leta ponovo se pojavljuje priča da ću preći u Barselonu. Poslednji klub u nizu koji se spominje je PSŽ. Novinari pišu svašta o tome, ali to nije istina. Ukoliko me neki klub želi, onda treba prvo da kontaktira Atletik. Ja sam pod ugovorom i klub odlučuje o svemu''
, rekao je Laporte.

Otkupna klauzla za sjajnog štopera je 50 miliona evra, a Atletik je više puta ponavljao da ga neće pustiti ispod te cene.

Pored Laportea, na meti Barselone nalazi se i Romanjoli iz Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.