Ronaldinjo iz zatvora u hotel sa pet zvezdica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 13:19

Ronaldinjo iz zatvora u hotel sa pet zvezdica

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo posle 32 dana u paragvajskom zatvoru pušten je da se brani sa slobode i suđenje će sačekati u jednom luksuznom hotelu u Asunsionu.

Kako prenose svetski mediji, zajedno sa svojim bratom i menadžerom Azisom, sproveden u jedan hotel sa pet zvezdica, gde će čekati suđenje zbog ilegalnog ulaska u zemlju, odnosno lažnog pasoša.

Njih dvojica trebalo je da ostanu u zatvoru šest meseci, ali su pušteni posle plaćene kaucije od 1,5 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LUDILO: Ronaldinjo iz zatvora u hotel sa pet zvezdica

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020

Pušten sa bratom posle 32 dana...Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo posle 32 dana u paragvajskom zatvoru pušten je da se brani sa slobode i suđenje će sačekati u jednom luksuznom hotelu u Asunsionu...Kako prenose svetski mediji, zajedno sa svojim bratom i menadžerom Azisom, sproveden...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.