Ronald Kuman hitno prebačen u bolnicu!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 19:37

Ronald Kuman hitno prebačen u bolnicu!

Vest stiže iz Holandije.

Selektor reprezentacije Holandije, Ronald Kuman, danas je hitno prebačen u bolnicu, zbog srčanih problema!

Holandski mediji, predvođeni najbolje obaveštenim Telegrafom, prenose da su kola hitne pomoći uz rotaciona svetla, danas hitno prevezla selektora reprezentacije zbog srčanih problema.

Prema prvim informacijama, njegovo stanje je stabilno, što je kratko potvrdio i njegov agent Rob Jansen i to zahvaljujući brzoj intervenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lekarskog tima.

Ne treba zaboraviti da vlada i dalje pandemija koronavirusa, te da su svi pacijenti sa bilo kakvim ozbiljnim problemima, najveće žrtve.

Nadamo se da će se Holanđanin ubrzo oporaviti i vratiti svom poslu na klupi Holandije.

Ronald Kuman je rođen 1963. godine, proslavio se igrajući za Barselonu, a kasnije je kao trener predvodio  brojne timove - Vitese, Ajaks, Benfiku, PSV, Valensiju, AZ Alkmar, Fejnord, Sautempton, Everton, pre nego što je 2018. seo na klupu "Lala".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuman hospitalizovan zbog problema sa srcem

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2020

Selektor reprezentacije Holandije Ronald Kuman (57) hitno je hospitalizovan tokom današnjeg dana u Amsterdamu! Kako javljaju tamošnji medji radi se o srčanim problemima, zbog čega je ovog popodneva podvrgnut kateterizaciji. Kumanov menadžer Rob Jansen i supruga Bertina potvrdili su da je Kuman u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Dobre vesti iz Holandije

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020

Kuman mora posebno da se pazi...Selektor Holandije danas je hitno prebačen u bolnicu, ali sve je prošlo kako treba...Kao što smo preneli, Ronald Kuman je ranije danas prebačen u bolnicu zbog sračnih problema, tačnije bola u grudima koji je osetio tokom jutarnje vožnje bicikla...Srećom, zahvaljujući...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.