Dobre vesti iz Holandije

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 20:58

Dobre vesti iz Holandije

Kuman mora posebno da se pazi.

Selektor Holandije danas je hitno prebačen u bolnicu, ali sve je prošlo kako treba.

Kao što smo preneli, Ronald Kuman je ranije danas prebačen u bolnicu zbog sračnih problema, tačnije bola u grudima koji je osetio tokom jutarnje vožnje bicikla.

Srećom, zahvaljujući brzom reakcijom lekarskog tima, Kumanu je brzo urađena kateterizacija, oseća se mnogo bolje i zbog pandemije koronavirusa, biće već sutra prebačen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kućnu rehabilitaciju.

Ipak, Kuman će morati da bude oprezan, jer su holandski mediji podsetili da selektor ima genetski nasleđenu srčanu manu, pošto je njegov otac Martin preminuo usled srčanog udara.

Kuman ide na redovne kontrole, a lekari redovno prate njegovo zdravstveno stanje, ali moraće dodatno da se čuva u narednom periodu zbog pandemije.

Kuman trenutno odmara u svojoj kući, jer kao što znate sve reprezentativne utakmice odložene su do daljeg.

On je sa Holandijom odavno obezbedio plasman na EURO, koji će biti održan naredne godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.