Romina oluja na Siciliji i turbo Žervinjo za Garsiju, Perišićev prvenac spasao Inter, neuništivi Toto Di Natale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romina oluja na Siciliji i turbo Žervinjo za Garsiju, Perišićev prvenac spasao Inter, neuništivi Toto Di Natale (VIDEO)

Nerazuri bili na ivici poraza protiv Sampdorije, Vučica u prvih pola sata razbila Palermo

Posle katastrofe protiv Fiorentine, Inter je bio na pragu još jednog poraza u Seriji A, ali je prvenac Ivana Perišića spasao Nerazure na gostovanju Sampdoriji - 1:1.

Bez Jovetića to očigledno nije isti tim i Mančini nema alternativu za sjajnog Crnogorca koji je povređen. U prvih 11 ga je zamenio Palasio, ali Inter je bio daleko bezopasniji nego >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u situacijama kada je Jo Jo bio na terenu.

Sampdorija igra sjajno na svom terenu ove sezone i bila je nadomak četvrte pobede i nastavka pobedničkog niza koji traje od početka prvenstva. Iako je Argentinac Korea promašio nešto što je nemoguće promašiti, domaći tim je ipak prvi stigao u vođstvo.



Luis Murijel je dobro reagovao na centrašut 17-godišnjeg Portugalca Pereire i postigao četvrti gol u karijeri protiv Nerazura koji su mu omiljena mušterija. Ipak, Inter je uspeo da izjednači preko Perišića koji se najbolje snašao u gužvi pred golom Dorije.

Roma se oporavila od debakla u Belrousiji i ubedljivom igrom i pobedom na Siciliji spustila pritisak koji je vladao prethodnih dana. Rudi Garsija je pobedom od 4:2 u Palermu izdržao kritike i preživeo na klupi Vučice. Do kada, videćemo...

Bez povređenih Totija i Džeka, sa napadom u kojem je Žervinjo igrao centarfora, Roma je oduvala domaćina u prvih pola sata igre. Oluja Rimljana kje počela golom Pjanića u 2. minutu, nastavila se pogotkom Florencija desetak minuta kasnije, a završena je u 27. minutu posle sjajnog solo prodora Žervinja.

Izgledalo je kao da je meč rešen, ali Vučica umalo da u drugom poluvremenu napravi od gotovog veresiju. Đilardino je u svom stilu pogodio za 1:3. Potom je Gonzales u 90. minutu smanjio na 2:3 i panika je uhvatila goste. Na njihovu sreću, Žervinjo je još jednom zablistao i drugim golom na meču overio trijumf.



Đenova i Udineze su u prošlom kolu upisali pobede i prekinuli crne serije, tako da su se žetvi bodova nadali i danas u međusobnom duelu na Friuliju. Čini se da su remijem zadovoljni i jedni i drugi jer im je najbitnije bilo da na izgube.

Neuništivi Antonio Di Natale je nastavio da piše istoriju. Toto je postigao 208. prvenstveni gol u karijeri. Na šestom mestu je večne liste Serije A i još osam golova mu nedostaje da se izjednači sa legendama poput Altafinija i Meace na četvrtom mestu. Iako je na poečtku meča doživeo nimalo naivnu povredu glave, Di Nataleu to nije smetalo da posrpemi loptu u mrežu na početku drugog poluvremena. Ipak, Đenova sa spasila sa bele tačke, pošto je Danilo skrivio penal nad Gakpeom, a Peroti bio siguran izvođač najstrožije kazne.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Manćinija boli glava od Balkanaca, nova povreda za Jovetića, Ljajić već "slučaj"

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 11:21

Prve pukotine u Interu!..Derbi sa Juventusom mnogi najavljuju kao trenutak istine za Inter. Naime, posle sjajnog starta, usledili su problemi, poraz od Fiorentine, a onda i mršavi remi u Đenovi, gde je Inter imao i mnogo sreće...Pauza dolazi u pravo vreme, ali Manćini drhti nad Stevanom Jovetićem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.