Romina forma je na vrhuncu! Posle Viljareala isprašen i Torino, gol karijere Lenadra Paredesa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romina forma je na vrhuncu! Posle Viljareala isprašen i Torino, gol karijere Lenadra Paredesa (VIDEO)

Rimljani se sigurnom igrom vratili na drugo mesto Serije A - 4:1

Roma deluje nezaustavljivo! Ekipa Lučana Spaletija dostigla je vrhunac forme u čini se ključnom trenutku u sezoni, pa je nakon ubedljivog slavlja na Madrigalu, samo tri dana kasnije na svom Olimpiku preslišala i Torino, čime se na prilično samouveren način vratila na drugo mesto Serije A - 4:1 (2:0).

Nadahnutom domaćinu je trebalo svega 17 minuta da slomi otpor sastava Siniše Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je još jednom polazao da je potpuno drugi tim kada izađe van svog grada. Edin Džeko je nastavio svoj neverovatan golgeterski ni, postigao je svoj 11 pogodak na osam vezanih mečeva u svim takmičenjima, dok je drugi pogodak na utakmici postigao odlični Mohamed Salah.

Ipak, na vrhunac se čekalo sve do 65. minuta, kada Leandro Paredes postigao gol karijere i odbijenu loptu polse kornera kao iz katapulta poslao u mrežu nemoćnog Džoa Harta. Vučicina mreža ipak nije ostala netaknuta i na četvrtom uzastopnom meču u svim takmičenjima, pošto je rezervista Maksi Lopez u 84. minutu postigao počasni pogodak za goste, posle samo pet minuta provedenih na terenu. Ipak, tu nije bio kraj, konačnan rezultat utakmice postavio je Radža Najngolan i to nakon asistencije Frančeska Totija.

Roma se tako na najbolji način odužila Bikovima za težak poraz iz prvog dela sezone kada je bilo 3:1 za domaćina na torinskom Olimpiku. Ipak, za sastav Lučana Spaletija nema stajanja, već u četvrtak sledi revanš 1/16 finala Lige Evrope, u nedelju derbi sa Interom u Seriji A, potom prvi meč polufinala Kupa Italije sa Lacijem, pa derbi sa Napolijem u prvenstvu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.