Pobede Lacija i Atalante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Lacija i Atalante

Fudbaleri Lacija pobedili su večeras na gostujućem terenu Empoli sa 2:1, u utakmici 25. kola italijanskog prvenstva i popeli se na peto mesto na tabeli.

Empoli je poveo u 67. minutu golom Radeta Krunića. Bivši fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka postigao je lep gol sa 20 metara, prvi u Seriji A. Lacio je izjednačio minut kasnije golom Ćire Imobilea, a pobedu rimskom timu doneo je Balde Keita u 80. minutu.

Lacio posle treće vezane utakmice bez poraza zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << peto mesto sa 47 bodova. Empoli je u poslednje četiri utakmice osvojio samo bod i posle drugog uzastopnog poraza zauzima 17. mesto sa 22 boda.

Fudbaleri Atalante pobedili su u Bergamu Krotone sa 1:0 i nastavili niz od pet utakmica bez poraza. Jedini gol postigao je Andrea Konti u 48. minutu.

Atalanta se posle treće uzastopne pobede popela na četvrto mesto na tabeli sa 48 bodova, dok je Krotone posle četvrtog vezanog poraza pretposlednji sa 13 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.