Roma razbila Fiorentinu, Džeko je prvi strelac Serije A!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma razbila Fiorentinu, Džeko je prvi strelac Serije A!

Ubedljiva pobeda ''vučice''.

Fudbaleri Rome deklasirali su na svom Olimpiku ekipu Fiorentine rezultatom 4:0 (1:0) u zaostaloj utakmici Serije A.

Heroj u pobedi Rimljana bio je dvostruki strelac Edin Džeko koji je sada prvi strelac lige sa 17 datih golova, jednim više od Mertensa.

Roma je do vođstva došla golom Edina Džeka koji je bio na ivici ofsajda, posle pasa De Rosija i pogodio prvi ugao za 1:0.

U 58. minutu, Danijele De Rosi je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio asistent, a strelac je bio Federiko Fasio za nedostižnih 2:0.

U 75. minutu, Naingolan je povisio na 3:0, da bi sedam minuta pre kraja, Džeko svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:0.

Roma je zadržala korak za Juventusom, koji ima četiri boda više, ali u sredu od 18 sati gostuje Krotoneu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VUČICA PRATI JUVENTUS: Edin Džeko doneo pobedu Romi protiv Fiorentine

Izvor: Kurir, 07.Feb.2017

...Dva gola za Romu postigao je Edin Džeko u 39 i 83 minutu, a po jednom u strelce upisali su se Fazio u 58 i Naingolan u 75 Nenad Tomović je ceo meč presedeo na klupi za rezerve u ekipi Fiorentine..Autor: Kurir sport,Foto: AP

Nastavak na Kurir...

Roma silna protiv Fiorentine, Džeko je novi “kapokanonijere” Serije A (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2017

Opekli su se igrači Rome u prethodnom kolu u Đenovi, bio je to kiks kome se niko nadao, i zato je rakcija morala da bude snažna i bez greške...Ekipa Lućana Spaletija naterala je navijače da potpune zabortave peh u luci izvanrednom predstavom protiv Fiorentine čiji će igrači imati o čemu da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Roma ubedljiva protiv Fiorentine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2017, 00:36

Fudbaleri Rome pobedili su večeras na svom terenu Fiorentinu sa 4:0, u utakmici 23. kola italijanskog prvenstva i preuzeli drugo mesto na tabeli...Dvostruki strelac u rimskom timu bio je Edin Džeko, koji je golove postigao u 39. i 83. minutu. On je tako preuzeo prvo mesto na listi strelaca Serije A...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.