≫ 

Roma silna protiv Fiorentine, Džeko je novi "kapokanonijere" Serije A (VIDEO)

Savršena igra Rimljana i povratak na drugo mesto

  • 2

Opekli su se igrači Rome u prethodnom kolu u Đenovi, bio je to kiks kome se niko nadao, i zato je rakcija morala da bude snažna i bez greške.

Ekipa Lućana Spaletija naterala je navijače da potpune zabortave peh u luci izvanrednom predstavom protiv Fiorentine čiji će igrači imati o čemu da razmišljaju po povratku kući u Toskanu.

Roma - Fiorentina 4:0!

"Vučica" je ponovo druga, četiri boda iza Juventusa i dva ispred Napolija, a oba tima sa utakmicom više od šampiona.

Dvostruki strelac za Rimljane u utorak uveče na "Olimpiku" bio je Edin Džeko koji se zahvaljujući tome izdvojio na čelu liste strelaca sa 18 golova.

Između golova bosanskohercegovačkog reprezentativca mrežu "ljubičastih" pogađali su Facio i Naingolan.

Vredan pažnje je pogodak belgijskog fudbalera koji je bio rezultat savršenog kontraudara Rome koji je pokrenuo De Rosi, nastavio Strotman koji je idealno pronašao Naingolana, a ovaj najpre primirio loptu, a onda je poslao u mrežu.

Tačku na sjajnu predstavu rimskog tima koji je izjednačio najubedljiviju pobedu ove sezone i 14. uzastopnu kod kuće (novi klupski rekord), stavio je novi lider na listi najboljih strelaca lige, Džeko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA