Roma pronašla prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma pronašla prvo pojačanje!

Da li je on zamena za Rađu Naingolana?

Belgijanac umesto Belgijanca?

Roma je vrlo blizu dovođenja sjajnog fudbalera Sampdorije Denisa Praeta, navode lokalni mediji u Đenovi.

Belgijanac je pre dve godine stigao u Đenovu iz Anderlehta za 10 miliona evra i ostavio odličan utisak ove sezone gde je uglavnom igrao kao centralni vezni fudbaler.

I pored toga što su zainteresovani još neki klubovi poput Juventusa, Intera, Evertona i Vest Hema, Primo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kanale javlja da se Praet već odlučio za rimski klub.

Rimljani su navodno ponudili čak 28 miliona evra, pa će prvi čovek kluba Masimo Ferero sigurno zadovoljno trljati ruke ukoliko se transfer završi.

Iako nisu igrači sličnih karakteristika, veruje se da će Praet doći da popuni mesto Rađe Naingolana koji je meta velikih klubova gotovo svakog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.