Sevilja pronašla zamenu za Lenglea u Italiji

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja pronašla zamenu za Lenglea u Italiji

Tim iz Andaluzije reagovao brzo, kao i uvek.

Defanzivac Milana Mateo Musaćo nova je meta Sevilje, navode dobro obavešteni izvori Gazete delo Sport.

Argentinac albanskog porekla privukao je pažnju kluba iz Andaluzije nakon što je Barselona aktivirala otkupnu klauzulu za dosadašnjeg defanzivca Sevilje Klemena Lenglea. Sevilja bi preferirala jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa na kraju naredne sezone.

Bivši fudbaler Viljareala bi se tako ekspresno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vratio u Primeru nakon samo godinu dana provedenih u Italiji.

Podsetimo, Milan je platio dobrih 18 miliona evra za 27-godišnjeg fudbalera i sa njim potpisao četvorogodišnji ugovor koji teško da će odraditi do kraja.

Musaćo je odigrao 22 utakmice za Milan ove sezone, ali se ne nalazi u prvom planu trenera Đenara Gatuza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma pronašla prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 14:51

Da li je on zamena za Rađu Naingolana?..Belgijanac umesto Belgijanca?..Roma je vrlo blizu dovođenja sjajnog fudbalera Sampdorije Denisa Praeta, navode lokalni mediji u Đenovi...Belgijanac je pre dve godine stigao u Đenovu iz Anderlehta za 10 miliona evra i ostavio odličan utisak ove sezone gde je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.