Roma pokazala dva lica, šest golova na Olimpiku, moglo je i više... (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma pokazala dva lica, šest golova na ''Olimpiku'', moglo je i više... (video)

Ogromnu prednost domaći su stekli već u prvih pola sata, a onda je usledilo opuštanje...

Posle dva remija na startu sezone u Seriji A, došlo je vreme i za prvu pobedu Rome.

Tim Paula Fonseke trijumfovao je na ''Olimpiku'' rezultatom 4:2, a posle prvog poluvremena je izgledalo da bi ovaj trijumf mogao da bude mnogo ubedljiviji.

Roma je povela u 12. minutu posle kornera koji je odlično izveo Pelegrini, a Kristante je loptu poslao pod prečku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - 1:0.

Osam minuta kasnije ''balkanska veza'' na delu, Kolarov sa leve strane odlično centrira, a Džeko je na pravom mestu za 2:0.

Golman gostiju Konsilji je treći put morao da vadi loptu iz mreže već u 22. minutu, kada je Pelegrini asistirao novajliji Mhitarijanu, a ovaj postigao svoj golgeterski prvenac u dresu Rome - 3:0.

Ni to nije bilo sve od Rimljana u prvom poluvremenu, Pelegrini je u 33. minutu upisao i treću sistenciju, a ovoga puta egzekutor je bio Klajvert za 4:0.

Naravno, nedostižna prednost za goste, koji su u nastavku ipak uspeli da poprave utisak i izbegnu pravu blamažu zahvaljujući dvostrukom strelcu Domeniku Berardiju, koji je mrežu Lopeza pogađao u 53, prelepim šutem iz slobodnog udarca pod prečku i 72. minutu meča za 4:2.

Sasuolu je ovo drugi poraz u prva tri kola, otao je na tri osvojena boda, a Roma ih sada ima pet, za skok na sedmo mesto na tabeli.

Moglo je u samom finišu da bude još golova na obe strane, Kaputo je u nadoknadi umalo smanjio na 4:3, ali je propustio veliku priliku pred golom domaćih.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.