SILAN početak Rome, proradila balkanska veza, ali i Mhitarijan! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILAN početak Rome, proradila ''balkanska veza'', ali i Mhitarijan! (video)

Da li je pitanje pobednika rešeno već posle dvadesetak minuta?

Treće kolo italijanske Serije A nastavljeno je večeras od 18 časova utakmicom između Rome i Sasuola, a domaći tim već posle dvadesetak minuta vodi sa ubedljivih 3:0.

Roma je povela u 12. minutu golom Kristantea, posleodlično izvedenog Pelegrinijevog kornera, a osam minuta kasnije Kolarov u svom stilu, sa leve strane centrira za Edina Džeka, koji iz neposredne blizine pogađa za 2:0.

Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se gosti nisu oporavili od ovog gola, a usledio je još jedan u 22. minutu.

Ovoga puta glavna uloga pripala je Rominom nedavnom pojačanju Henriku Mhitarijanu, koji je, opet na asistenciju Pelegrinija, postigao svoj prvi pogodak u dresu rimskog kluba - 3:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma pokazala dva lica, šest golova na ''Olimpiku'', moglo je i više... (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Ogromnu prednost domaći su stekli već u prvih pola sata, a onda je usledilo opuštanje....Posle dva remija na startu sezone u Seriji A, došlo je vreme i za prvu pobedu Rome...Tim Paula Fonseke trijumfovao je na ''Olimpiku'' rezultatom 4:2, a posle prvog poluvremena je izgledalo da bi ovaj trijumf...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.