Roma osvojila Ligu konferencija - Murinjo pet od pet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2022, 09:07

Roma osvojila Ligu konferencija - Murinjo "pet od pet"

Fudbaleri Rome osvojili su premijerno izdanje Lige konferencija, pošto su večeras u finalu u Tirani savladali Fejenord 1:0 (1:0).

Gol odluke postigao je Nikola Zaniolo u 32. minutu.

Roma je osvojila prvi evropski trofej u istoriji kluba, ako se izuzme nekadašnji Kup sajamskih gradova, a trener Rimljana Žoze Murinjo nastavio je fantastičan niz pošto je osvojio trofej i u petom finalu.

Murinjo je sa Portom je osvajao UEFA kup i Ligu šampiona, sa Interom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ligu šampiona, a sa Mančester Junajtedom Ligu Evrope.

Neredi u Tirani uoči meča, povređeni policajci

Albanska policija saopštila je da je 10 njenih pripadnika povređeno sinoć dok su pokušavali da zaustave tuču navijača Fejnorda i Rome, uoči finala Lige konferencije u Tirani.

"Kao rezultat nasilja navijača oba tima, 10 policajaca je povređeno, a oštećen je i policijski automobil", navela je albanska policija, preneo je Rojters.

Policiju su napali navijači sa flašama, motkama, kamenjem i ostalim predmetima, dodaje se.

"Policija je privela 60 navijača oba kluba, 48 Italijana i 12 Holanđana", ističe se.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.