Rodžers optužen zbog komentara

Izvor: B92, 04.Jan.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers optužen zbog komentara

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je menadžera Liverpula Brendana Rodžersa zbog komentara u vezi sa suđenjem posle meča sa Mančester Sitijem.

Strateg iz Severne Irske nije bio zadovoljan imenovanjem Lija Mejsona iz Boltona za arbitra tog meča, zbog geografske povezanosti njegovog rodnog grada i Mančestera.

"Nadam se da u budućnosti sudije iz okoline Mančestera neće suditi mečeve mog tima protiv timova iz tog grada", istakao je Rodžers posle meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Takođe, Rodžersu je smetala Mejsonova odluka da zbog navodno nepostojećeg ofsajda poništi gol Rahima Sterlinga dok je rezultat još bio 0:0, a tvrdio je i da je Leskot povukao Suaresa za dres u šesnaestercu Mančester Sitija.

Fudbalska asocijacija je dala menadžeru Liverpula do 8. januara da odgovori na optužbe.

Fudbalska asocijacija i Udruženje sudija znaju da sam ja neko ko podržava rad sudija“, dodao je Rodžers.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rodžers optužen zbog komentara

Izvor: B92, 04.Jan.2014

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je menadžera Liverpula Brendana Rodžersa zbog komentara u vezi sa suđenjem posle meča sa Mančester Sitijem...Strateg iz Severne Irske nije bio zadovoljan imenovanjem Lija Mejsona iz Boltona za arbitra tog meča, zbog geografske povezanosti njegovog rodnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.