Subota, 04.01.2014.

12:35

Rodžers optužen zbog komentara

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je menadžera Liverpula Brendana Rodžersa zbog komentara u vezi sa suđenjem posle meča sa Mančester Sitijem.

Izvor: AR

Default images

Strateg iz Severne Irske nije bio zadovoljan imenovanjem Lija Mejsona iz Boltona za arbitra tog meča, zbog geografske povezanosti njegovog rodnog grada i Mančestera.

„Nadam se da u budućnosti sudije iz okoline Mančestera neće suditi mečeve mog tima protiv timova iz tog grada“, istakao je Rodžers posle meča.

Takođe, Rodžersu je smetala Mejsonova odluka da zbog navodno nepostojećeg ofsajda poništi gol Rahima Sterlinga dok je rezultat još bio 0:0, a tvrdio je i da je Leskot povukao Suaresa za dres u šesnaestercu Mančester Sitija.

Fudbalska asocijacija je dala menadžeru Liverpula do 8. januara da odgovori na optužbe.

Fudbalska asocijacija i Udruženje sudija znaju da sam ja neko ko podržava rad sudija“, dodao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: