Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 13:59

Rodić se oporavio od koronavirusa

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić oporavio se od koronavirusa, dobro se oseća i pridružio se prvom timu, saopštili su crveno-beli.
Iskusni levi bek uspešno se oporavio i vratio se u trenažni proces, navodi se u saopštenju.

"Klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Zvezda obavlja testiranja igrača na virus kovid-19 na svakih sedam dana i tako vrši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih", poručuju sa Marakane.
Crvena zvezda dočekuje Hofenhajm u četvrtak od 18.55 u 5. kolu grupne faze Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić".
Crveno-beli Hofenhajm dočekuju sa znatno ojačanim timom u odnosu na protekle mečeve jer su se treninzima, uz Rodića, pridružili Gelor Kanga i Marko Gobeljić, a Sanogu je istekla kazna zbog dobijenih kartona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.