Izvor: RTS, 07.Okt.2020, 19:52

Ročesti ponovo u Zvezdi

Američki košarkaš Tejlor Ročesti vratio se u redove Crvene zvezde, potvrdio je srpski klub. Ročesti je za crveno-bele igrao u sezoni 2017/18, a ovoga puta ugovorio je dvomesečnu saradnju, uz opciju produžetka ugovora do kraja sezone.
Crvena zvezda dovela je još jedno pojačanje za novu sezonu, a radi se o Tejloru Ročestiju.

Američki bek vratio se u redove srpskog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon tri sezone.
Tejlor Ročesti i Crvena zvezda ugovorili su dvomesečnu saradnju, sa opcijom produžetka ugovora do kraja sezone. 
Ročesti ima 35 godina, nekada je bio najbolji strelac Evrolige, a poslednji angažman bio mu je u Olimpijakosu, za koji je nastupao prošle sezone.
Crvena zvezda je predvođena Ročestijem osvojila titulu prvaka Srbije u sezoni 2017/18.
Tokom karijere, američki košarkaš igrao je za Getingen, Galatasaraj, Albu, Le Man, Baskoniju, Montepaski, Nižnji, Makabi, Lokomotivu Kubanj, dva kluba u Kini i Olimpijakos.
"Dolaskom 35-godišnjeg levorukog plejmejkera, Crvena zvezda dobija vrlo iskusnog igrača, sa odličnim pregledom igre, dodatnu kreaciju i poene u napadu, a trener Saša Obradović igrača s kojim je već sarađivao i koga izuzetno dobro poznaje", navela je Zvezda na svom sajtu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU! Tejlor Ročesti se vratio u Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 07.Okt.2020

Američki bek Tejlor Ročesti novo je pojačanje KK Crvena zvezda, baš kao što je Kurir napisao pre dva dana. 

Nastavak na Kurir...

Ročesti ponovo u Zvezdi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2020

Američki košarkaš Tejlor Ročesti novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je večeras klub sa Malog Kalemegdana...Kako se navodi, Ročesti je potpisao ugovor na dva meseca uz opciju produžetka do kraja takmičarske sezone 2020-2021 i vraća se u crveno-beli dres u kome je pre tri sezone osvojio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.