Rimski dvoboj u Peskari: Ko je velik i zastrašujuć, a ko se opet pravi pametan?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2017, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimski dvoboj u Peskari: Ko je velik i zastrašujuć, a ko se opet pravi pametan?

Edin Džeko vs Lučano Spaleti

Ove sezone najbolji igrač Rome i jedan od glavnih kandidata za najboljeg strelca Serije A. Ipak, Edin Džeko na gostovanju u Peskari nije imao svoj najbolji dan, pa nije uvećao golgeterski učinak. Ali ga svejedno nije obradovala odluka trenera Lučana Spaletija da ga izvede iz igre u 70. minutu.

Ispsovao je Džeko, onako po balkanski, šefa struke, a italijanski mediji prenose i da mu je na kraju dobacio: “Opet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se praviš pametan?“.

Džeko je bio prilično nervozan i posle utakmice, pa nije u miks zoni stao i kao što je uobičajeno porazgovarao sa novinarima. Ali zato je dobio diplomatsku packu od večerašnjeg kapitena Radže Najngolana.

Ove golove postiže mnogo golova i bio je odlučan da to uradi i danas. To mogu da razumem, ali sa druge strane šefovi izbori moraju da se poštuju“, rekao je Najngolan, koji je i sam imao određenih nesuglasica sa Spaletijem.

Roma gazi, svlačionica puca: Džeko žestoko izvređao Spaletija (VIDEO)

Da ne podsećamo da se Spaleti svađao i sa ikonom Rome Frančeskom Totijem. A šta na ovaj poslednji incident kaže sam Spaleti?

Baš je bio ljut, plašio sam se da ne krene ka meni. Džeko je velik momak“, šaljivo je rekao i potom u ozbiljnijem tonu dodao da je morao i da odmori najboljeg strelca ekipa za naredne, vrlo važne mečeve.

Sledi nam gradski derbi sa Lacijem, zatim imamo Milan, pa Juventus. Ne mogu te tri utakmice da igram bez njega. Nemam baš toliko izbora u napadu. Pokušaćemo da rešimo problem“.

Jasno je - Spaletiju je prioritet plasman u Ligu šampiona. A Džeko? Možda mu povremeno i ta Zlatna kopačka pomuti razum? Trenutno u Seriji A: Beloti 25 golova, Džeko 25, Ikardi 24, Iguain 23, Mertens 22, Imobile 20...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IDI U P..KU MAT..INU: Džeko brutalno izvređao Spaletija (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017, 08:47

Edin Džeko je u ponedeljak veče bio mnogo besan na trenera Rome Lučijana Spaletija...S razlogom, jer ga je ovaj zamenio protiv Peskare iako napadač iz BiH vodi veliku bitku za prvog strelca Serije A...Prilikom izlaska sa terena, Džeko je rekao:..- Idi u p.ku mat.inu...Zatim i....- Jebi se, da li...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.