Rikelme se vraća na teren

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2010, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikelme se vraća na teren

Fudbaler sredine terena Boke Juniors i nekadašnji reprezentativac Argentine Huan Roman Rikelme vratiće se u subotu na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede levog kolena.
Rikelme je rekao da će biti spreman za prvenstveni duel protiv Argentinos Juniorsa, ali nije naveo da li očekuje da igra od prvog minuta ili da uđe sa klupe.
Fudbaleri slavnog kluba iz Buenos Airesa trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli prvenstva Argentine sa 10 bodova manje od vodećeg Estudijantesa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rikelme se vraća na teren

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2010

BUENOS AIRES, 3. novembra 2010. (Beta-AP) - Fudbaler sredine terena Boke Juniors i nekadašnji reprezentativac Argentine Huan Roman Rikelme vratiće se u subotu na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede levog kolena. Rikelme je rekao da će biti spreman za prvenstveni duel protiv Argentinos Juniorsa,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Rikelme konačno na terenu

Izvor: S media, 03.Nov.2010

Fudbaler sredine terena Boke Juniors i nekadašnji reprezentativac Argentine Huan Roman Rikelme, vratiće se u subotu na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede levog kolena...Rikelme je rekao da će biti spreman za prvenstveni duel protiv Argentinos Juniorsa, ali nije naveo da li očekuje da igra...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.