Rikelme na terenu posle šest meseci

Izvor: B92, 04.Nov.2010, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikelme na terenu posle šest meseci

Fudbaler sredine terena Boke Juniors Huan Roman Rikelme vratiće se u subotu na teren posle šestomesečne pauze zbog povrede levog kolena.

Rikelme je rekao da će biti spreman za prvenstveni duel protiv Argentinos Juniorsa, ali nije naveo da li očekuje da igra od prvog minuta ili da udje sa klupe.

Fudbaleri slavnog kluba iz Buenos Airesa trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli prvenstva Argentine sa 10 bodova manje od vodećeg Estudijantesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Huan Roman Rikelme nekadašnji je reprezentativac Argentine, a u junu je napunio 32 godine. Karijeru je počeo u Boki Juniors, za koju je nastupao 1996-2002. godine, potom se nije najbolje snašao u Barseloni, ali je za četiri sezone provedene u Viljarealu postao legenda kluba.

Od 2007. godine ponovo nastupa za matičnu Boku, a za nacionalni tim 'gaučosa' odigrao je 69 utakmica i postigao 17 golova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.