Riberi bez noktiju

Izvor: Kurir, 08.Jan.2010, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi bez noktiju

Frank Riberi, najbolji fudbaler minhenskog Bajerna, tek što se oporavio od povrede koja ga je poremetila dobar deo minule polusezone, morao je da odstrani nokte na palčevima, koji su mu urasli u meso. - Toliko me boli da ne mogu ništa da obujem. Trenutno hodam bos ili u papučama. Išlo mi je dosta krvi i nekakva voda iz rane, osećam se zaista loše - rekao je Riberi. On bi početkom sledeće nedelje trebalo da počne da trčkara i da se postepeno vraća u pun trenažni proces.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Riberi krvario u Dubaiju

Izvor: Sportal.rs, 07.Jan.2010, 11:30

Nema kraja malerima za Franka Riberija, uzdanicu minhenskog Bajerna. Taman što se oporavio od povrede koja ga je poremetila dobar deo minule polusezone, Francuz će još neko vreme morati da odmara pošto mu je izvršena drenaža na palčevima zbog urastanja nokata u meso.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.