Riberi: Uvredljivo je to što nisam dobio Zlatnu loptu

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Uvredljivo je to što nisam dobio Zlatnu loptu

Fudbaler Bajern Minhena Frank Riberi rekao je da je uvredljivo to što mu nisu dodelili "Zlatnu loptu", ali da više ne razmišlja o tome.

"Naravno, uvredljivo je to što mi nisu dodelili 'Zlatnu loptu', s obzirom da sam sa Bajernom osvojio sve. Ali, ne razmišljam više o tome, gledam samo na budućnost", rekao je Riberi nemačkim medijima.

Pre dve nedelje na ceremoniji u Cirihu nagrada za najboljeg igrača godine dodeljena je igraču Real Madrida Kristijanu Ronaldu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a Riberi je poručio da je i dalje gladan trofeja i da želi da sa Bajernom uđe u istoriju.

"U mom timu je sakriven ogroman potencijal. Možemo ponovo da osvojimo Bundesligu, Kup Nemačke i Ligu šamipona. Želim da pobedimo sve i uđemo u istoriju. Želim da osvojimo nemačko prvenstvo bez poraza", naglasio je francuski reprezentativac.

Riberi je 2007. godine prešao iz Olimpik Marseja u Bajern Minhen, za koji je do sada odigrao 259 utakmica i postigao 92 gola.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Riberi: Uvredljivo je to što nisam dobio Zlatnu loptu

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Fudbaler Bajern Minhena Frank Riberi rekao je da je uvredljivo to što mu nisu dodelili „Zlatnu loptu“, ali da više ne razmišlja o tome. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.