Riberi uvređen zbog Zlatne lopte

Izvor: B92, 24.Jan.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi uvređen zbog "Zlatne lopte"

Fudbaler Bajern Minhena Frank Riberi i dalje ne može da preboli što nije dobio nagradu za najboljeg igrača za 2013. godinu.

Francuz se našao u najužem izboru za dobitnika "Zlatne lopte" u društvu Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, ali je nagrada pripala Portugalcu.

"Naravno, uvredljivo je to što mi nisu dodelili 'Zlatnu loptu', s obzirom da sam sa Bajernom osvojio sve. Ali, ne razmišljam više o tome, gledam samo na budućnost", rekao je Riberi.

Riberi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao da je i dalje gladan trofeja i da želi da sa Bajernom uđe u istoriju.

"U mom timu je sakriven ogroman potencijal. Možemo ponovo da osvojimo Bundesligu, Kup Nemačke i Ligu šamipona. Želim da pobedimo sve i uđemo u istoriju. Želim da osvojimo nemačko prvenstvo bez poraza", zaključio je Riberi.

Reprezentativac Francuske je 2007. godine prešao iz Olimpik Marseja u Bajern Minhen, za koji je do sada odigrao 259 utakmica i postigao 92 gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riberi uvređen zbog "Zlatne lopte"

Izvor: B92, 24.Jan.2014

Fudbaler Bajern Minhena Frank Riberi i dalje ne može da preboli što nije dobio nagradu za najboljeg igrača za 2013. godinu...Francuz se našao u najužem izboru za dobitnika "Zlatne lopte" u društvu Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, ali je nagrada pripala Portugalcu..."Naravno, uvredljivo je to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.