Ribakina lako protiv Ostapenko za polufinale Australijan opena

Izvor: Beta, 24.Jan.2023, 08:22

Ribakina lako protiv Ostapenko za polufinale Australijan opena

Šampionka Vimbldona, kazahstanka teniserka Elena Ribakina plasirala se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Letonku Jelenu Ostapenko sa 6:2, 6:4.Ribakina je ostvarila prvu pobedu u tri meča protiv Ostapenko i prošla u svoje prvo polufinale Australijan opena posle sat i 19 minuta igre, čime nastavlja pohod ka svojoj drugog grend slem tituli.Trenutno 25. teniserka sveta povela je sa 3:1 u prvom setu, pre nego što je meč prekinut zbog kiše na 20-tak minuta. Po povratku na teren, Ostapenko je spasila prvu brejk loptu, ali je Ribakina iskoristila narednu priliku za povećanje prednosti na 4:1, nakon čega je dobila prvi set sa 6:2.Ostapenko je prva stigla do prednosti u drugom setu, imala je 2:0, ali je Ribakina vezala tri gema i preokrenula na 3:2. Ribakina je svoje najbolje servise sačuvala za kraj, za finalni gem kada je odservirala tri asa, uključujući i na treću meč loptu.Ribakina će se za plasman u finale Australijan opena boriti sa pobednicom četvrtfinala u kojem se sastaju Džesika Pegula i Viktorija Azarenka.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ribakina nadigrala Ostapenko za polufinale Australijan opena

Izvor: RTS, 24.Jan.2023

Ruska teniserka Elena Ribakina savladala je Jelenu Ostapenko sa 6:2, 6:4 u prvom meču četvrtfinala na Australijan openu. U polufinalu Ribakina će se sastati sa pobednicom iz okršaja Viktorije Azarenke i Džesike Pegule. . Vimbldonska šampionka Elena Ribakina sigurno...

Nastavak na RTS...

Ribakina lako protiv Ostapenko za polufinale Australijan opena

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2023

Šampionka Vimbldona, kazahstanka teniserka Elena Ribakina plasirala se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu pošto je pobedila Letonku Jelenu Ostapenko sa 6:2, 6:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Poljakinja u polufinalu – izbacila bivšu prvu teniserku sveta

Izvor: B92, 25.Jan.2023, 04:19

Poljska teniserka Magda Linet plasirala se u polufinale Australijan opena...Ona, 45. na svetu, eliminisala je Čehinju Karolinu Pliškovu rezultatom 6:3, 7:5, posle jednog časa i 29 minuta igre...Bivša prva teniserka planete je dobro počela ovaj susret, brejkom, ali nije uspela da spreči najveći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.