Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 09:08

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Treba da se negoduje da bi danas bilo bolje

Pogledajte ko vam je 1. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - AJAKS (tip 1, kvota 1,87) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 1:0

Liverpul je obezbedio prolaz u osminu finala Lige šampiona kao prvoplasirani iz grupe D. Redsima je za prvo mesto bila dovoljna minimalna pobeda nad Ajaksom kući – 1:0. Iskoristio je Klopov tim kardinalnu grešku Ajaksovog golmana Onane, a strelac odlučujućeg gola bio je Kurtis Džons.

Opširnije OVDE.

MARSELJ - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 2:1

Prekinuo je Olimpik Marselj tužnu seriju od 13 utakmica bez pobede u Evropi. Prekratio je muke i ublažio je patnje navijačima Dimitri Paje. Nije mogao Marselj do gola iz igre, ali jeste iz prekida. Realizovao je Paje oba jedanaesterca koja su skrivili igrači Olimpijakosa na rubu kaznenog prostora i ostavio tim sa Velodroma u igri za treće mesto u grupi.

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH - INTER (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:3

Interu je bila potrebna pobeda, igrala mu samo tri boda protiv Menhengladbaha da bi sačuvao šanse za prolaz dalje u Ligi šampiona i uspeli su Nerazuri preko Lukakua da dođu do neophodnog trijumfa. Gađali su saigrači gorostasnog Belgijanca, hraniliga loptama, a Romelu Lukaku je u rasponu od devet minuta u drugom poluvremenu zatresao mrežu dva puta, što će se ispostaviti dovoljno za pobedu.

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA MOSKVA - SALCBURG (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:3

Salcburg je trijumfom u Moskvi obišao Lokomotivu na tabeli i nalazi se u znatno boljoj poziciji pred poslednje kolo. Evropsko proleće je za Crvene bikove nadomak ruke, a Lokomotiva ne samo da je propustila šansu da posao završi na domaćem terenu, već je i pogurala tim iz Salcburga ka trećoj poziciji i nokaut fazi Lige Evrope. Beriša je dva puta pogodio metu, Mirančuk je smanjio sa penala, a Adejemi je postavio konačnih 3:1 deset minuta pre kraja.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ATALANTA - MIDTJILAND (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Danci su pokazali da nisu zalutali u Ligu šampiona i u debitantskoj sezoni u elitnom evropskom takmičenju osvojili su bod protiv Atalante. Gasperini nije mogao da računa na nekoliko bitnih igrača, a Midtjiland je iskoristio priliku i otkinuo bod u Bergamu. Poveo je danski predstavnik projektilom Šolca, a domaćinu je poravnanje doneo Romero.

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Šahtjor je šokirao Real u prvom kolu grupne faze Lige šampiona pobedom u Madridu, a i večeras je u revanšu na svom terenu pokazao da je noćna mora za Kraljevski klub. Ukrajinci su slavili 2:0 i preskočili Real na drugom mestu sa istim brojem bodova ali boljim međusobnim skorom.

Opširnije OVDE.

BORNMUT - PRESTON (tip 1, kvota 1,72) – rezultat 2:3

Malo je falilo Prestonu da prokocka kapitalnu prednost. Vodili su gosti sa 3:0 u 68. minutu igre, a nakon gola Bauera delovalo je da je sve gotovo. Ipak, Bornmut se nije predavao. Stanislas i Saridž su u potpunosti vratili domaćina u igru, ali je nedostajalo snage za treći gol i bod koji bi se ispostavio kao veliki. Izgubio je korak Bornmut, a lider Norič će imati priliku da pobegne i uveća razliku na četiri boda.

PORTO - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Nije teško pala podela bodova ni Mančester Sitiju, ni Portu. Obema ekipa igrao je bod. Mančester Siti osigurao je prvu poziciju pre kraja i može da se posveti obavezama u prvenstvu Engleske, a Porto se zahvaljujući remiju bez golova plasirao u osminu finala Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - BAJERN (tip 2, kvota 4,00) - rezultat 1:1

Imale su Jorganžije sve do 86. minuta rezultat koji ih je vodio direktno u osminu finala Lige šampiona protiv kombinovane ekipe Bajerna, ali je Tomas Miler rešio da pomrsi konce Čolovoj družini. Na pet minuta do kraja fudbaleri Atletiko Madrida skrivili su jedanaesterac koji je Miler realizovao i postavio konačnih 1:1.

Opširnije OVDE.

SANDERLEND - BARTON (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Spašavao je Sanderlend živu glavu protiv Bartona na Stadionu svetlosti. Gosti su od 60. minuta vodili golom Vernama, a Sanderlendu je bod utehe doneo Pauer pet minuta pre isteka regularnih 90. Iako je ispustio dva boda, Barton može biti zadovoljan jer je nakon trijumfa protiv Čarltona otkinuo bod još jednom favoritu i tako nagovestio da bi mogao da izađe iz opasne zone u dogledno vreme.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.