Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 08:45

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Minirao nas jedino Mančester Junajted

Pogledajte ko vam je 28. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

JANG BOJS - SLOVAN B. (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,43) - rezultat 3:2 (2:0)

Švajcarski prvak je na kraju ipak eliminisao Slovan iz Bratislave. Posle 1:1 u Slovačkoj, Švajcarci su večeras slavili 3:2 na svom terenu. Imao je domaćin 3:0 i promašen penal gostiju, ali je u 60. i 62. minutu primio dva gola i doveo sebe u veliku opasnost. Ipak, izdržao je do kraja i zakazao dvomeč u trećem kolu protiv Kluža.

LUDOGOREC - MURA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 3:1

Pokazala se slovenačka Mura kao mnogi tvrđi orah nego što su mnogi očekivali u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvo je deklasirala makedonsku Škendiju, ali je u drugom kolu ipak položila oružje pred favorizovanima Ludogorecom. Ipak, nisu Bugari lako izvojevali prolaz protiv slovenačkog šampiona. Posle 0:0 u prvom meču u Sloveniji, večeras su na svom terenu slavili 3:1, ali su tek u finišu meča slomili otpor gostiju.

Opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA - KAIRAT (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 5:0 (3:0)

Crvena zvezda je demonstrirala ozbiljne evropske domete i na prilično ubedljiv način eliminisala Kairat u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Srpski šampion je zapucao iz kompletnog napadačkog arsenala koji je izneo na travu stadiona Rajko Mitić, dva gola je postigao potpuno probuđeni majstor Aleksandar Katai, dok su se po jednom u strelce upisali Lois Dioni, Mirko Ivanić i Filipo Falko – 5:0 (3:0).

Opširnije OVDE.

ŠERIF - ALAŠKERT (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1 (2:1)

Posle minimalne pobede pre sedam dana u Jermeniji, Šerif je večeras posle preokreta slavio 3:1 na svom terenu. Iako su gosti poveli posle 10 minuta golom bosanskog veziste Glišića koji je pogodio posle prelepih makazica, Moldavci su već do kraja poluvremena preokrenuli rezultat i u drugom poluvremenu stavili tačku na bilo kakvu neizvesnost.

Opširnije OVDE.

KLUŽ - LINKOLN (tip 1, kvota 1,18) - 2:0 (1:0)

Rumunski tim je slavio sa 2:0 (1:0). Takav ishod najavio je Cestor već u 18. minutu, dok je u 58. minutu Sigurjonson podigao na 2:0 i tu više nije bilo spasa za Linkoln. Kluž je inače dobio prvi meč sa 2:1.

SPARTA PRAG - RAPID (tip 1, kvota 1,95) - 2:0 (1:0)

Uspeo je češki tim da nadoknadi minimalni zaostatak iz prvog meča sa Rapidom i na svom terenu obezbedi plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sparta je slavila taman toliko koliko je bilo dovoljno da se izbegnu produžeci. Karlson je pogodio u 16. minutu iz penala, a Pešek desetak minuta pre kraja duplirao vođstvo i poslao praški tim na megdan Monaku.

NEFČI - OLIMPIJAKOS (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:1 (0:1)

Nije Olimpijakos imao rezultatski imperativ posle 2:0 u Pireju, ali je ipak potvrdio kvalitet i u revanšu i odigrao taman toliko da se zaokruži "dvojka". Pobedonosni gol je postigao Masuras u 15. minutu, a moglo je da bude i ubedljivije, jer je gost bio dosta konkretniji u fazi napada.

GALATASARAJ - PSV (tip 2, kvota 2,10) - 1:2 (0:1)

Malo ko je očekivao da će PSV ovako lako izaći na kraj sa Galatasarajem. Posle 5:1 u prvom meču, Filipsovci su slavili i u Istanbulu. Doduše, minimalnom razlikom (2:1), ali opet, dovoljno za zaokruženu dvojku. Madueke je doveo PSV u vođstvo u finišu prvog dela, Van Ginkel duplirao prednost gostiju pred istek sat vremena igre, da bi Dijanj uspeo da smanji tek u finišu meča.

MILTON KINZ - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:3 (0:1)

Poprilično kvalitetnu postavu je izveo Nuno Espirito Santo i stoga sasvim očekivano lako slavio protiv niželigaša. Milton Kinz je uspeo da postigne gol, ali tek u finišu meča, kada je Totenhem već imao prednost od tri gola.

PRECRTANO

MAN. JUNAJTED - BRENTFORD (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2 (1:1)

Šteta... Poslednji od deset najigranijih parova dana pokvario je do tada perfektan kladioničarki dan. Danas vas je jedini prodao Mančester junajted, iako je u dva navrata imao prednost. Prvi put je poveo preko Elange u 12. minutu, ali je Baptist odgovorio već u 20. Potom je na startu drugog poluvremena Pereira ponovo doveo domaćina u vođstvo, ali se ni tada novi premijerligaš nije predao, već je uzvratio preko rezerviste Mbeuma u 78. minutu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.