Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 08:25

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Solidno uz svega tri promašaja

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PORTO - FARENSE (tip 1, kvota 1,40) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 4:0

Prva zvezda utakmice bio je Medi Taremi koji je radio apsolutno sve – pogađao i asistirao. Po dva puta! Iranski golgeter nastavio je odličnu seriju igara i da isplaćuje svaki cent od uloženih 4.730.000 evra prošlog leta kada je dolazio iz Rio Avea.

Opširnije OVDE

HSV - NIRNBERG (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 5:2

Kec kao vrata, što bi se reklo. Domaćin je na Folksparštadionu bio u vođstvu sve vreme. Tačnije, stigao je do njega tek nakon pola sata igre preko Majsnera, a onda je krenula da pljušti kiša golova na obali Severnog mora.

KIL - HANOVER (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:0

Rode su sada preskočile Grojter Firt, od kojeg imaju bod više i utakmicu manje, pa tako pred poslednje tri utakmice u sezoni drže sve u svojim rukama. Imaju i šest bodova više od četvrtoplasiranog Dizeldorfa.

Opširnije OVDE

FULAM - BARNLI (tip 2, kvota 3,45) - rezultat 0:2

Fulam će takmičarsku 2021/22 igrati u Čempionšipu. To je sada i definitivno postalo jasno pošto je Barnli dobio na Krejven Kotidžu što Fulamu ne ostavlja više ni tračak nade da bi mogao da se dogodi senzacionalni preokret sezone uz opstanak.

Opširnije OVDE

BETIS - GRANADA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Morao je tim sa Benito Viljamarina da prođe kroz sito i rešeto kako bi upisao nova tri boda, a posle četiri remija pala je Granada i to golom Borhe Iglesijasa u 87. minutu.

Opširnije OVDE

BETIS - GRANADA (tip 1&2+, kvota 2,20) - rezultat 2:1

Do pobedonosnog gola Betis je stigao posle indirekta i greške odbrane Granade, a Iglesijas je zakucao loptu u mrežu i upisao Betisu mnogo važna tri boda u borbi za izlazak u Evropu.

Opširnije OVDE

SPARTAK M. - HIMKI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Spartak je odradio ono što je hteo, to jest sačuvao je ceo plen na stadionu Atkritje arena, iako je gubio na poluvremenu. Soboljev sa bele tačke u 53. i Larson minut pre kraja preokrenuli su i tako sačuvali drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za LŠ iz Rusije 1.

PRECRTANO

FULAM - BARNLI  (tip GG, kvota 1,92) - rezultat 0:2

Goste su do pobede vodili Ešli Vestvud i Kris Vud. Oba gola pala su u prvom poluvremenu i to u razmaku od samo devet minuta. Kod oba gola odbrana je zaista slabo reagovala.

Opširnije OVDE

SPARTAK M. - HIMKI (tip 1-1, kvota 1,80) - rezultat 2:1 (0:1)

Iako je prošao očekivani kec, poptuna dominacija domaćina u prestonici najveće zemlje na planeti nije viđena. Šta više, opasni gosti su vodili do 27. do 53. minuta.

KIL - HANOVER (tip 1&2-3, kvota 3,00) - rezultat 1:0

Kil je oprezno ušao u meč, svestan njegove važnosti, a u finišu prvog dela igre je stigao do zlata vrednog boda. U nastavku se ipak povukao, pa je Hanover imao nekoliko izglednih prilika da dođe do poravnanja.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.