Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2020, 09:22

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Sasvim solidna priča

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SPECIJA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,45), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 1:4

Lek za Juventusove muke je Kristijano Ronaldo. Muči se Stara dama otkako je počela sezona, a pogotovo je to bilo izraženo otkako je legendarni Portugalac morao van terena zbog infekcije vurisom CPOVID-19. Danas se vratio i poštedeo Juventus i trenera Andreu Pirla novih kritika za izdanje protiv debitanta Specije. Juventus je slavio 4:1 ali tek pošto je Ronaldo morao da vadi kestenje uzt vatre posle 1:1 na poluvremenu. Danas je CR7 spasao Bjankonere ali je evidentno da ovaj tim pod Pirlom nije ni senka Juventusa iz prethodnih godina i da će odbrana skudeta biti teža nego ikad. Vi ste, ipak, bili zadovoiljni.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

UDINEZE - MILAN (tip 2, kvota 1,98), rezultat 1:2

Dokaz prvi: lopta „zalepljena“ za grudi posle dugačkog pasa Benasera, zid u koji je udario nesrećni Danac Stiger, anticipacija vremena i prostora, odlaganje za Franka Kesija i činjenica da ceo tim Rosonera posle vodećeg gola u Udinama trči u zagrljaj veteranu, a ne strelcu. Zlatanu Ibrahimoviću. Čoveku koji je obeležio današnji meč i doneo vam novac. Asistencija je bila lepša od gola i definitivno potez utkamice, iako je sastav Stefana Piolija morao da se pomuči da dobije na Dačija areni (2:1) i sačuva lidersku poziciju na tabeli Serije A. Sve dok ima Ibru može da računa na vratolomije kakve nisu u stanju da izvedu ni duplo mlađi fudbaleri od 39-godišnjaka u napadu Milana.

PSV - DEN HAG (tip 1, kvota 1,23), rezultat 4:0

Velika euforija zahvatila je navijače PSV-a kada je klub iz Ajndhovena obelodanio da je uspeo da dovede Erana Zahavija kao slobodnog igrača u letnjem prelaznom roku. Izraelski napadač je tokom cele karijere bio konstantan. Gde god je igrao davao je golove. Mnogo golova. O tome može mnogo da vam priča i Dragan Stojković Piksi, koji je u Gvangžou sa Zahavijem proslavoljao mnogobrojne povrede.Mučio se na početku sezone Zahavi, najviše zbog činjenice da je bio zaražen virusom korona. Ali je danas probio led i pokazao da će biti glavno oružje Filipsovaca u Erediviziji. Trijumf PSV protiv Den Haga (4:0) ispisan je golgeterskim krasnopisom Erana Zahavija.

ROMA – FJORENTINA (tip 1, kvota 1,77), rezultat 2:0

Roma je lako savladala Fiorentinu 2:0 i verovatno potpisala otkaz Bepeu Jakiniju.Viola je hrabro izašla na Olimpiku i igrala odličan fudbal deset minuta, a onda se raspala! Iskusni Kaseres je u 12. minutu katastrofalno procenio let ispucane lopte i dozvolio Spinacoli da izađe sam na golmana i da uz malo sreće iskoristi zicer situaciju. Taj poklon je potpuno uništio već stakleno samopouzdanje mlade ekipe Fiorentine. Mada se mora priznati da je i trener Jakini napravio izuzetno rizičan potez sa startnom postavom bez klasičnog špica. Najistureniji su bili veteran Riberi i Kuame koji ipak nije "devetka".

ROZENBORG – START (tip 1, kvota 1,35), rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Bar što se vas tiče. Mučio se Rozenborg u duelu sa Startom. Nije uspeo tokom prvog poluvremena da probije bedem domaćina. Sigurno ste se nervirali, ali vaše muke je skratio Holse pogotkom u 76. minutu. Dovoljno za pogođenu kvotu 1,35.

AZ ALKMAR – RKC (tip 1, kvota 1,25), rezultat 3:0

Ogrejalo je sunce i AZ Alkmar! Do 81. minuta nismo bili sigurni da li da počnemo sa pisanjem izveštaja, ali rizikovali smo i čudeo se desilo: AZ Alkmar nije prokockao pobedu!Savladali su Valvajk sa 3:0 i zabeležili prvu pobedu od poč’etka sezone u Erediviziji. A zašto je ovo iznenađujuća pobeda, najbolji podsetnik su dosadašnji rezultati. Četiri utakmice, četiri remija. Protiv Fortune su vodili 3:1 i završili 3:3. Protiv Sparte su vodili čak 4:0 i završili 4:4! Protiv Venloa su imali 2:0 i završili 2:2, a protiv Den Haga vodili 1:0 pa 2:1 i završili 2:2. Samo su u prvom kolu gubili od Zvolea i izjednačili na konačnih 1:1. Može se reći da su prokockali osam bodova od starta sezone. Da ironija bude veća, u Ligi Evrope su bez pola tima savladali Napoli u gostima 1:0 i dekalsirali Rijeku 4:1. Sada vas nisu izneverili. Konačno su večeras odirgali i perfketnu partiju u prvenstvu.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

 TOTENHEM - BRAJTON (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:1

Spasilac – Geret Bejl! I širok osmeh Velšanina, posle mnogo vremena.Ono zbog čega se vratio u Totenhem, Bejl je večeras ispunio – da rešava utakmice. I učinio je to manirom starog majstora. Nedugo pošto je zakoračio na teren, Velšanin je prekinuo mučenje Pevaca protiv Brajtona. Nakon dve stative u svega nekoliko minuta, kada je i lice Žozea Murinja počelo od nervoze da poprima zelenu boju, Geret je pogodio i to glavom! Posle sedam godina i šest meseci otkako je poslednji put bio strelac u belom dresu, brzonogi Bejl je doneo novu radost Totenhemu – 2:1.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

PRECRTANO

NAPOLI - SASUOLO (tip 1, kvota 1,40), rezultat 0:2

Od početka sezone je Sasuolo možda i najlepše iznenađenje Serije A. Neroverdi su igrali sjajan, ofanzivan i dopadljiv fudbal, zabeležili četiri pobede i remi, a napadački triling Kaputo – Đuričić – Berardi je rešetao mreže i postigao ukupno 11 od timskih 16 golova. Plus šest asistencija.Zato nikako nije bilo svejedno Napoliju i Rinu Gatuzu da se pripreme za duel sa De Zerbijevom zahuktalom četom. A onda je pred utakmicu usledio šok. U Sasuolovom sastavu nije bilo ni Kaputa, ni Đuričića, ni Berardija! Međutim, i pored toga Sasuolo je smogao snage da napravi veliko iznenađenje.

Opširniji izveštaj proćitajte OVDE!

SAMPDORIJA – ĐENOVA (tip 1, kvota 1,98), rezultat 1:1

Zahuktala Sampdorija je posle tri uzastopne pobede dočekala gradski derbi sa Đenovom kao ozbiljan favorit. Ali derbi je čudo. Forma nije presudna, favoritima je to breme samo nepotreban teret, a slabiji tim uvek odigra iznad limita da spasi sezonu. I tako je Đenova večeras izborila zaslužen remi i ide joj slađi bod – 1:1. Prekinula je seriju gradskog rivala, spustila ga na zemlju i pokazala svojim navijačima da nije slabiji tim u gradu.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE!

KLUŽ – MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,28), rezultat 1:2

Neprijatno iznenađenje servirao je Kluž navijačima, a i igračima širom Evrope. I vi ste bili ubeđeni u sifguran trijumf šampiona Rumunije. Ali očigledno da je Kluž platio ceh teškom i gustom rasporedu. Danas nije bio ni senka tima, koji vlada Rumunijom. Gosti su na poluvremenu imali prednost, da bi u 62. minutu dočekali još jedan pogodak. Ništa Klužu nije polazilo za rukom. Morali su da se zadovolje samo počasnim pogotkom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.