Rezerva u trećoj ligi, igrač za budućnost u Klopovim zamislima - novi ugovor za Kevina Stjuarta

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezerva u trećoj ligi, igrač za budućnost u Klopovim zamislima - novi ugovor za Kevina Stjuarta

Mladi vezista Liverpula potpisao do 2020. godine

Najbolji dokaz koliko se u fudbalu stvari brzo promene. Kevin Stjuart je sezonu počeo u trećeligašu Svindonu, odigrao je samo pet utakmica pre no što je povredio ligamente kolena zbog čega je propustio finiš kalendarske godine, ali je tokom 90 minuta u susretu trećeg kola FA Kupa protiv Eksitera očarao Jirgena Klopa, pa je danas, dve godine pre isteka prethodnog, produžio ugovor sa Liverpulom sve do 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Bez obzira na to što se potom povredio na prošlonedeljnom treningu zbog čega će pauzirati mesec do mesec i po dana. Očigledno je da je Klop primetio ono "nešto"  u 22-godišnjem vezisti, koji je isprva vraćen sa pozajmice Svindonu samo zbog velikog broja povređenih igrača.

Međutim, ostavio je dobar utisak protiv Eksitera, potom i protiv Vest Hema u četvrtom kolu FA Kupa, pa je u pobedi nad Aston Vilom (6:0) debitovao i u Premijer ligi. Klop je bio impresioniran, a on ume da prepozna talentovanog igrača.

PrRatite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.