Rešenje rebusa Ikardi je Srbin! Najbolje za sve?

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje rebusa "Ikardi" je Srbin! Najbolje za sve?

Maurito neće ostati u PSŽ, ali ga neće ni Inter. Šta bi moglo da se desi?

Pisali smo jutros Maurito Ikardi želi da se vrati u Italiju, Juventus planirao da ga zameni za Pjanića, ali prvo PSŽ treba da otkupi Argentinca koji nije baš zadovoljan.

Međutim, pojavila se nova informacija. Real pomno prati situaciju, izgleda da je Perez oduševljen Ikardijevom formom, karakteristikama, ali i da veruje da bi mogao da se uklopi u tim.

Ono što je najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je što bi uz novac, Inter otišao i Jović, pa troškovi transfera ne bi bili toliko veliki, mada italijanski mediji tvrde da je Joviću pala cena posle ne baš impresivne jeseni.

Dodajmo i to da je cena otkupa Ikardija 70 miliona evra, ali da bi Parižani bili nemoćni ako Argentinac odluči da ne ostane u Parizu gde je igrao sjajno, sada se priča da se sukobio sa Nejmarom, a sve su češći zahtevi da se Kavani vrati u ekipu.

Jović bi bio deo transfera, jasno mnogo će zavisiti od Kontea, ali u ovom trenutku je ipak daleko realizacija transfera.

Ikardi je dilema, ali opet svi pričaju o Vandi! https://t.co/nDgbcKF4gS

— Sportske.net (@sportske) February 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.