Rešena sudbina bisera iz Benfike, Mendešov klijent ide na Čizmu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešena sudbina bisera iz Benfike, Mendešov klijent ide na "Čizmu"!

Italijanski mediji preneli da se očekuju uskoro dolazak predsednika kluba sa "La Luža".

Izgleda da je Napoli u fokusu danas, već smo preneli da je Laurentis odbio bogatu ponudu za svog štopera, očekuju se da krenu pregovori i oko dolaska desnog beka Totenhema, Kjerana Tripijea.

Međutim dok se ne reše stvari oko Engleza, Napoli iza kulisa završava odličan posao. U pitanju je transfer mladog Španca i pitomca čuvene Barsine "La Masije", Alehandru Grimaldu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je blizu dogovora sa italijanskim viceprvakom.

Prema pisanju Italijana danas bi trebao da se održi sastanak dva predsednika, Luisa Felipa i ADL-a. Ponuda je sledeća, 25 miliona evra plus Mario Ruji, Portugalac nema ništa protiv selidbe nazad u domovinu.

Izgleda da će Napolitanci napraviti još jedan odličan posao, već smo pomenuli pregovore oko Zapate, deluje da ovaj tim sa Anćelotijem na čelu može iskoristiti period tranzicije koji sledi Juventusu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.